Kilner STARTER SET sada na výrobu kvásku

Kód: S14010
€36,61 / sada €30,51 bez DPH
Skladom (6 sada)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Sada Kilner na výrobu domáceho kvásku určeného na pečenie chleba alebo tiež pizze, tyčiniek a pod . Balené vo farebnej kartónovej krabici.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tiež milujete vôňu čerstvo upečeného kváskového chleba, zvuk jeho chrumkajúcej kôrky, a hlavne jeho jemne kyslastú chuť a mäkučkú striedku? So setom na výrobu domáceho kvásku od Kilner si zdravé kváskové pečivo „práve vytiahnuté z rúry“ budete môcť užívať pokojne každý deň. A nemusíte sa obmedzovať len na chlieb – skúste si upiecť napríklad kváskové rožky, koláče, vianočku alebo pizzu.
Sadu tvoria dva poháre s objemom 0,35 l, ktoré vám umožnia vypestovať dve oddelené dávky kvásku. Ich široké hrdlo si budete pochvaľovať najmä pri kŕmení kvásku a jeho premiešavaní. Poháre sú opatrené jedným nerezovým skrutkovacím viečkom . S pomocou druhého nerezového viečka presne odmeriate potrebné množstvo múky a vody. Šikovná silikónová stierka vám pomôže s premiešaním, prípadne zotretím kvásku zo stien pohára. A aby ste mohli sledovať, ako kvások rastie, po nakŕmení jednoducho označíte výšku jeho hladiny tak, že na pohár navlečiete jednu z priložených gumičiek . Súčasťou sady je tiež šesť etikiet , ktorými môžete poháre označiť.

Súprava obsahuje:

2 x 0,35-litrový pohár Kilner® so širokým hrdlom
1 x odmerka z nerezovej ocele
1 x silikónová stierka
1 x viečko z nerezovej ocele
2 x gumové pásky

ZHRNUTIE VLASTNOSTÍ PRODUKTU

  • 2x poháre Kilner 0,35 l
  • široké hrdlo pre pohodlné plnenie
  • vysoko kvalitné číre a tepelne odolné sklo
  • odmerka z nerezovej ocele pre ľahké a presné meranie surovín
  • balené v kartónovej krabici – vhodné ako darček

VIDEONÁVOD NA VÝROBU KVÁSKU

Dodatočné parametre

Kategória: Sety do kuchyne
Hmotnosť: 0.9 kg
Druh skla: automatická výroba
Materiál: běžné sklo
Výška pohára: 120 mm
Priemer pohára: 87 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: